85 kilo eroin yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 85 kilo eroin ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, bazı şahısların, yurt dışından temin ettikleri yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi Kocaeli üzerinden İstanbul’a sevk edileceklerine dair bilgilere ulaşıldı.    Yapılan çalışmalar sonucunda İran’dan temin edilen uyuşturucu maddeyi yurda kaçak yollar ile sokan 2’si kadın 3 Irak uyruklu şahıs, takibe alındı. Kocaeli’ne girdiğinde durdurulan otomobilde detektör köpek ile yapılan aramada değişik yerlere zulalanmış 85 kilogram eroin bulundu.  Olayla ilgili 3 şüpheli sorgulanmak üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, şahısların biten sorguları sonrasında önümüzdeki günlerde Kocaeli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

18 Haz 2018 - 20:44 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Bağımlı sayıları yüzbinlerle ifade edilir,AMATEM ÇAMATEM hala yok,siz tonlarca yakalasanız ne oluyor bu şerefsizlik abideleri yine bir yolunu bulmasa bu kadar bağımlı sokakları birbirine katar!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 20:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler