Zam üstüne zam! Şimdi de motorine zam geliyor!

Zam üstüne zam… Benzinden sonra şimdi de motorine zam geliyor… Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası, bu gece yarısından itibaren motorine 17 kuruş zam beklendiğini duyurdu

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre satış fiyatına 17 kuruş zam beklendiği bildirildi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 17 kuruş zam beklendiğini duyurdu.

Beklenen zammın ardından motorin litre satış fiyatları İstanbul’da ortalama 5,10 liradan 5,27 liraya, Ankara’da 5,16 liradan 5,33 liraya, İzmir’de ise 5,17 liradan 5,34 liraya çıkacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

22 Mar 2018 - 09:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Abdülhamit han - Şu anda 5 litre yemek yağı benzinden ve mazotan ucuzdur.acaba bundan Tayyip erdoğanın haberi varmı millet olarak çok merak ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 09:50
01

TAKSİ 41 - TAKSİCİLER BU AYIN 27 DE TOPLANTI VARMIŞ KARAOSMANOĞLUNA GİDİN SÖYLEYİN TELEFON AÇIN TAKSİMETRE ZAMMI İÇİN AÇILIŞ. 5 KM. 5 TL OLSUN DİYE BAKIN DÜN BENZİNE 15 KRŞ BU GECE MAZOTA 17 KRŞ SENELERDİR ZAM ALDIĞIMIZ YOK YETER ARTIK İŞİ SIKI TUTALIM HERKEZ OKUSUN PAYLAŞSIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 09:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler