Zabıta’dan moloz denetimi

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri...

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gelişigüzel ve zamansız çıkartılan moloz atıkları ile ilgili sıkı denetimler gerçekleştiriyor. Özellikle şehir  merkezine ve ana caddelere gelişigüzel, izinsiz ve mevzuata aykırı olarak bırakılan moloz atıkları ile ilgili denetimlerini arttıran Zabıta ekipleri, görsek kirlilik oluşturan  kişiler hakkında yasal işlem yapıyor.

Belediye topluyor

Zabıta yetkilileri, ev ve işyerlerinde tadilat yapan veya inşaat çalışması gerçekleştiren kurum ve şahısların bu çalışmalar sonrası çıkan atıkları gelişigüzel bina önlerine ve caddelere bırakmaması gerektiğini belirterek” kimsenin kirlilik oluşturmaya hakkı yok. Kent estetiğinin ve çevre temizliğinin korunması için Çevre Koruma,  Temizlik ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak sürekli denetimler yapıyoruz. İnşaat atıkları bulunanlar belediyemizin 318 00 00 numaralı telefonunu arayarak bunları aldırabilirler” dediler.

21 Tem 2015 - 10:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler