Zabıta ekipleri seyyar avında

Kocaeli’de zabıta ekipleri yaptıkları denetimlerde seyyar satıcılara ceza kesti

Zabıta ekipleri seyyar avında
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze Belediyesi zabıta ekipler tarafından vatandaşlardan gelen şikayetler sonrasında yapılan incelemelerde hoparlör tarzı cihazlarla çevreyi rahatsız ederek satış yapan seyyar satıcılara ceza kesildi.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe geneleninde gerçekleştirdiği denetimlerde cadde ve sokaklarda anons cihazları ve hoparlör tarzı cihazlarla çevreyi rahatsız ederek satış yapan seyyar satıcılara ve vatandaşın geçişine engel olacak şekilde gerçekleştiren esnafa ekipler 5326 saylı Kabahatler Kanunun Hükümleri Gereği cezai işlem uygulandı. Ses kirliliğine sebep olan ve vatandaşların sık sık şikayette bulunduğunu ifade eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerin artarak süreceği bilgisini verdi.

22 Eki 2018 - 11:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ŞİRAZİ - Bu zabıta ekipleri sanayi sitesinin etrafına gelsinler kuzey kapı ve civarına küçük camekanlı seyyar pilav satıcılarını görsünler yoksa onları görmelerine mani olan birilerimi var,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 11:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler