Zabıta AKP’nin afişlerini indirdi!

İktidar partisi AKP tarafından kentin dört bir yanına büyük çoğunluğu usulsüz olarak asılan afişlere AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de kayıtsız kalmadı. Belediye zabıtası dün usulsüz afişleri indirdi.

Zabıta AKP’nin  afişlerini indirdi!
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran erken seçimlerine 1 haftadan az bir zaman kaldı. Bugüne kadar siyasi partilerin yaptıkları çalışmaları pek çok usulsüzlük yaşandı. Taraflı davranan, muhalif partilerin pek çok propagandasını engellemek için çabalayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası sonunda ‘tarafsızlık’ kararı aldı. İktidar partisi AKP tarafından kentin dört bir yanına büyük çoğunluğu usulsüz olarak asılan afişlere AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de kayıtsız kalmadı. Belediye zabıtası dün usulsüz afişleri indirdi. AKP’nin afişlerini, Recep Tayyip Erdoğan posterlerini AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin indirdiğini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

18 Haz 2018 - 08:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mesut yamultur. - Karaosmanoğlu ve AKP belediye-İlçe teşkilatları gözden çıkarıldıklarını sonunda anladılar halka şirin gözükmeye çalışıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 08:58
01

Ersoy Kandemit - Eşitlik ise herkese eşitlik,doğru bir karar,ben bir tane kaktüslü resmimi bastırıp valiliğin oraya astıracaktım panoya sonra da dedim kendi kendime zaten gidiyorum sık sık kaktüs etkisi yaratıyorum ne gerek var:))))))))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 08:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler