Yüzlerce keklik doğaya salındı

Orman Su İşleri Bakanlığı Milli Parklar genel Müdürlüğü Kocaeli Doğa Koruma Milli Park Şefliği tarafından yaban hayata destek olmak amacıyla Kocaeli'de bir çalışma başlatıldı

Yüzlerce keklik doğaya salındı
Haber albümü için resme tıklayın

Orman Su İşleri Bakanlığı Milli Parklar genel Müdürlüğü Kocaeli Doğa Koruma Milli Park Şefliği tarafından yaban hayata destek olmak amacıyla Dilovası Belediyesi ile birlikte ortak bir çalışma başlatıldı. Kocaeli Keklik Üretme istasyonundan getirilen 200 keklik, Dilovası Belediyesi yetkililerine teslim edildi.

Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri ve Milli Parklar genel Müdürlüğü Kocaeli Doğa Koruma Milli Park Şefliği ile birlikte 200 Adet kekliği, Çerkeşli mahallesi mevkiinde kafesler içindeki keklikleri büyük bir mutluluk içinde doğaya saldılar.

Doğaya bırakılan kekliklerin ötmesi heyeti çok mutlu etti. Ayrıca keklik salımı yapılan yerlerde av yasağı getirildi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, keklik salınımını her yıl yaz ayı içerisinde gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Toltar, yaban hayata destek olabilmek amacıyla keklik salınımını gerçekleştirdiklerini de kaydederken “Aslında avcı doğayı bitiren değil aynı zamanda yaşatmasını sevendir. En büyük üretim doğaya salmakla değil, doğayı korumakla başlıyor” dedi.

17 Tem 2018 - 12:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler