Yolcu motoru kiralayacaklar

Büyükşehir Belediyesi bir yıl süre ile kullanmak üzere yolcu motoru temini için ihale açtı

Yolcu motoru  kiralayacaklar
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı - Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü 12 ay süre ile yolcu motoru kiralamak için ihaleye çıkıyor. 22 Kasım’da saat 11.00’de gerçekleştirilecek ihale ile kiralanacak olan yolcu motoru İzmit- Gölcük - Derince - Tütünçiftlik-Değirmendere-Yarımca arasında hizmet verecek. Bir diğer kiralama ihalesi ise Karamürsel-Hereke arasında hizmet verecek hat için yapılacak. Belediye buraya da 12 ay süreyle kullanılmak üzere yolcu motoru kiralanacak. Bu kısa hat için kiralama ihalesi de aynı gün saat 09.00’da gerçekleştirilecek. Hatırlanacağı üzere belediye bir süre önce elindeki kimi deniz otobüslerini arıza yaptıkları gerekçesi ile satmıştı.

20 Kas 2017 - 14:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy gülsüm kandemir - Yakında kiralık belediye başkan yardımları şube müdürleri daire başkanları da görürmüyüz acaba!!!!!!!Bitiremediniz metro filan da kiralayacakmısınız!Bir mercek altına girsin sizin şu kiraladıklarınız bakalım neler görecez!!!!1

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:43


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler