Yılmaz’dan Bulut’a sitem: “TOBB Başkanı kimseyi desteklemiyor”

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun İDEV Fuarına katılmak üzere ilimize gelmesi KOTO’da taraflar arasında polemiğe yol açtı. Diriliş KOTO sloganıyla iddiasını ortaya koyan adaylardan Erdoğan Yılmaz, Hisarcıklıoğlu’nun KOTO Başkanı Necmi Bulut’u desteklediğini ifade eden haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi

Yılmaz’dan Bulut’a sitem: “TOBB Başkanı kimseyi desteklemiyor”
Haber albümü için resme tıklayın

KOTO’nun geleneksel hale getirdiği İDEV Fuarı dün itibariyle kapılarını açtı. Açılışa çok sayıda siyasinin yanı sıra TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katıldı. Hisarcıklıoğlu ile samimi görüntü veren KOTO Başkanı Necmi Bulut’un keyfine diyecek yoktu. Fuardan memnun ayrılan Hisarcıklıoğlu’ndan tam puan alan KOTO yönetimi seçim üzeri yapılan fuar organizasyonuyla hayli moral buldu. Öte yandan KOTO Başkanlığı için mücadele eden KOTO adayı Erdoğan Yılmaz da boş durmadı. TOBB Başkanı ile baş başa görüşmek için TÜMSİAD Genel Başkanının referans olduğu Yılmaz, Hisarcıklıoğlu ile yaptığı ikili görüşme sonucu izlenimlerini aktararak TOBB Başkanı’nın Necmi Bulut’a destek açıklaması yapmadığını savundu. Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“TOBB Başkanımızla bir görüşme talep ettim ve bunun üzerine Gebze’de görüşme şansı buldum. Yanımda referans olarak TÜMSAİD Genel Başkanımız da vardı, beni Rıfat Bey’e tanıttı. Daha sonra baş başa yarım saate yakın sohbet ettik. Rıfat Başkan bana ne iş yaptığımı sordu. Ben de ne iş yaptığımızı, iş birliği, güç birliği ile kurduğumuz firmaları, kaç kişi çalıştırdığımızı, daha önce ne iş yaptığımızı anlattım. Kocaeli Ticaret Odası’nda üretime destek olabilecek, özellikle ihracat noktasında bu işleri yapmış olan birilerinin aday olması gerektiğini ifade ettim. Bunun üzerine Rıfat Bey, adaylığımın hayırlı olmasını dileyerek “Biz TÜMSİAD’ı seviyoruz. Ticaret odası başkanlığı noktasında STK’larla uğraşmış insanların böyle bir çalışma yapması, oralarda olmasında fayda var. Onun için çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

KOTO Başkan Adayı Yılmaz, Rıfat Hisarcıklıoğlu’na mevcut yönetimi destekleyip desteklemediğini sorduğunu ifade etti. Hisarcıklıoğlu Yılmaz’ın sorusuna karşılık, öyle bir tavırlarının olmadığını söylediği ifade edildi. TOBB Başkanı “Sonuçta bunun adı seçim, insanlar girecekler seçimde yarışacaklar. İlk önce oradan çıkmak gerekiyor. Biz şuna destek oluyoruz, bunun karşısındayız, başkanımız budur demeyiz. Bu işler seçimle oluyor. Çok çalışın Erdoğan kardeşim. Ama ben TÜMSİAD’ın nasıl çalıştığını az çok biliyorum. Seçimi kim alırsa onunla çalışacağız” diye konuştu.

Erdoğan Yılmaz TOBB Başkanı’nın Necmi Bulut’u desteklediğini ifade eden haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını, aksine Hisarcıklıoğlu’nun ortada durarak yapması gerekeni yaptığını sözlerine ekledi.

22 Mar 2018 - 16:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Hüseyin öz Kandıralı - Arkadaşlar seviyeli olalım bu seçim çok çalışan kazanır ben Necmi bulutu ve ekibini başarılı buluyorum kotonun istikrarli gittiği budönemde ciddiyet kazandırdılar tebrik ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:33
04

KOMANDO - Necmi BULUT Adam gibi adamdır.KOCAELİ ancak başkanını buldu.Bakın işinize Necmi BULUTU izlemeye devam edinde icraat ve proje yapmayı öğrenin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:33
02

Ragıp Aydın - TOBB Başkani'yla Necmi Bulut'un yaptığı organizasyon sayesinde görüşen bir insanın hala aday olarak ortada dolaşması de büyük yuzsuzluk. Şimdi ne açıklaması diye baktım. Bir sürü gazete konuyu yazmış. Tv'de var. Hepsi yalan, Erdoğan bey gerçek :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:33
01

HÜSEYİN - NECMİ BULUT GİBİ GEREKSİZ ADAMLARIN O KOLTUKTA YERİ YOK. YALAN HABERLER YAPTIRIYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler