Yeğeninin nişanında oynarken can verdi!

Kocaeli’de nişan eğlencesi, hüzne dönüştü. Yeğeninin mutlu gününde piste çıkarak kurtlarını döken Emine Kösalı Yılmazel, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçiren talihsiz kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yeğeninin nişanında oynarken can verdi!
Yeğeninin nişanında oynarken can verdi!
Haber albümü için resme tıklayın

DerinceYenikent Mahallesi’nde yer alan Tanyıldız Düğün Salonu’ndaki nişan eğlencesi acı bir olayla noktalandı. Yeğeninin mutlu gününde dayanamayıp piste çıkan ve oynayan Emine Kösalı Yılmazel(60), kalp krizi geçirdi. Tural Yılmazel’in eşi, CHP’li Bünyamin Kösalı’nın ablası olan Emine Kösalı Yılmazel için hemen olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadına müdahalede bulundu ancak kalbi duran Yılmazel’i hayata geri döndüremedi. Bölgesinde tanınan ve sevilen bir isim olan Emine Kösalı Yılmazel’in vefatı tüm ailesini yasa boğdu. Emine Kösalı Yılmazel’in cenazesi bugün Derince Yenikent Mimar Sinan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yılmazel’in cenaze namazına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da katılarak, ablasını yitiren partilisi Bünyamin Kösalı’yı yalnız bırakmadı, aileye taziyelerini sundu. 

19 Kas 2017 - 14:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler