Yarım milyon ceza kesilmişti… O fabrika daha da büyüyecek!

Dilovası’nda faaliyet gösteren Diler Demir Çelik isimli firmaya birkaç yıl içerisinde yarım milyondan fazla gürültü ve çevre kirlilik cezası kesilen Diler Demir Çelik tesislerini büyütüyor. Tel çubuk haddehanesi kuracak olan firmanın ÇED Raporu onaylandı

Yarım milyon ceza kesilmişti…  O fabrika  daha da  büyüyecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Kentimizin sanayi tesislerine ev sahipliği yapan ilçesi Dilovası’nda firmalar sürekli genişliyor. Kimi kendine liman inşa ediyor, kimi yeni üretim tesisleri oluşturuyor. Her geçen gün büyüyen Dilovası sanayi, üretimin bütün hoyratlığını ilçede sergiliyor. Çevre ve gürültü kirliliği nedeniyle arada bir de olsa yapılan denetimlerde firmalara binlerce lira ceza kesiliyor. Hem büyüyen hem de sürekli ceza ödeyen firmalardan biri de Diler Demir Çelik. Dilovası’nda faaliyet gösteren Diler Demir Çelik isimli firmaya birkaç yıl içerisinde yarım milyondan fazla gürültü ve çevre kirlilik cezası kesilen Diler Demir Çelik tesislerini büyütme kararı aldı. Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne başvuru yapan Diler Demir Çelik yıllık 420 bin ton tel çubuk üretimi yapacağını bildirdi. Firmanın başvuru dosyası incelendikten sonra ÇED Raporu onaylandı. Diler Demir çelik özellikle 2010 ve 2011 yıllarında kesilen çevre ve gürültü cezaları ile gündeme gelmişti.

23 Şub 2019 - 15:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler