Yanan işyerini ziyaret ettiler…

Fethiye Caddesi’nde yanan kafeteryaya kent protokolü geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da ziyaret eden isimler arasında yer aldı

İzmit Fethiye Caddesi’nde öğle saatlerinde yanan kafeteryaya kent protokolü akın etti.

İzmitli esnafa geçmiş olsun dileklerini iletenler arasında İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, KOTO Başkanı Necmi Bulut, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, sosyal medya sitesi Facebook üzerinde yayın yapan Bizİzmit’iz Grubu’nun kurucusu Hüseyin Erol ve çok sayda vatandaş yer aldı.

Ziyaret fotoğraflarını sosyal medya sitesi üzerinden paylaşan Hüseyin Erol şu ifadeleri kullandı;

“Bir kaç saat önce ciddi bir yangın ile karşı karşıya kalan Fethiye Caddesi- Sabri Ekmen Sokakta bulunan, mağdur olan, maddi ve manevi kayıplar yaşayan İzmit esnafını CHP İl Başkanımız Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticilerimiz, İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan, İzmit Ticaret Odası Başkanımız Necmi Bulut ve Meclis Başkanımız Akın Doğan ile birlikte ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu yangında, insani bir can kaybı olmaması sevindiriciyken, bir köpeğimizin yaşamını yitirmesi üzüntü vericiydi. Allah beterlerinden korusun.”

23 Oca 2018 - 16:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler