Yakup Yavru’nun ölümü Kocaelili eski gazeteciyi şoke etti!

25 Adana Film Festivali’ne katılan oyuncu Yakup Yavru’nın tören sonrası kalp krizi geçirerek vefatı, birlikte yolculuk ettiği Kocaelili eski meslektaşımız Yetkin Yüksel’i şoke etti

Yakup Yavru’nun ölümü Kocaelili eski gazeteciyi şoke etti!
Yakup Yavru’nun ölümü Kocaelili eski gazeteciyi şoke etti!
Haber albümü için resme tıklayın

4,5 ay önce memleketi Amasya’da kendisine mezar yaptıran ünlü oyuncu Yakup Yavru, ödül almak için gittiği 25. Adana Film Festivali’nin ardından kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek vefat etti. Yakup Yavru, mezarını yaptırdığı günlerde, "Yerimi çok beğendim. Hemen ölesin geliyor. Kendime göre, hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum" demişti. 22 yıllık tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, adından sıkça söz ettirdiği 'Sağ Salim 2' filminin ardından rol aldığı 'Facia Üçlü' isimli uzun metrajlı filmle dikkatleri üzerine çekmişti. 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde, 25. Yıl Emek Ödülü almak için Adana'ya giden Yakup Yavru’ya uçaktaki yolculuğu sırasında Kocaeli basın camiasının yakından tanıdığı bir isim olan eski meslektaşımız Yetkin Yüksel de eşlik etmişti. Yolculuk sonrası Yavru ile birlikte yemek yiyen ve sohbet eden Yüksel, ölüm haberi ile yıkıldı. Yavru ile çekildikleri son görüntüyü paylaşan Yüksel, üzerine; “Bir varız bir yokuz. Yakup Yavru ile birlikte geldik. Sonra birlikte yemek yedik. Kokteyl uzun uzun sohbet ettik. Sabah kahvaltıda vefat haberini aldım. Şok oldum. Dedim ya! Bir varız bir yokuz…” notunu düştü.

25 Eyl 2018 - 13:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler