Yahya Kaptan Kahvesi’nde canlı müzik başlıyor..!

Kentimizin yeni, modern mekanlarından Yahya Kaptan Kahvesi’nde canlı müzikli geceler başlıyor. İlk eğlence cuma akşamı düzenlenecek

Yahya Kaptan  Kahvesi’nde  canlı müzik  başlıyor..!
Yahya Kaptan  Kahvesi’nde  canlı müzik  başlıyor..!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Haseller Çelik firması sahibi Sadi Akçelik tarafından hayata geçirilen büyük proje Yahya Kaptan Kahvesi’nde büyük bir eşik aşıldı.

Yahya Kaptan Kahvesi canlı müzik ruhsatı aldı.

Sadi Akçelik, ruhsatın fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Come to Yahya Kaptan Kahvesi ---- Müziğin belgesi mi olurmuş demeyin arkadaşlar. Bal gibi olur. Bu belge çok kıymetli, çok emek var. Çok uğraştık ama çalışınca oluyor.

Emeği geçenlere teşekkürler. Bu durumda cuma akşamı sanatçı kardeşimiz Önder Danış’ın konseriyle başlayacağız müzikli gecelerimize… Mekanımızda alkol yoktur, isteyen kafayı süsleyip gelebilir. Yemekli kişi başı 120 TL. Meyveli çerezli eğlence tabaklı kişi başı 75 TL. Benim çalıp söyleyeceğim iki türkü promosyondur. Ücretsiz rezervasyon için acele edin 3115566 - 3116655- 532 2130426 -3354025”

23 Oca 2018 - 16:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İbrahim ENDER - ALLAH Sadi babaya ve ailesine uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin aminnn.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:28
01

ZEKİ ÖZÜER - SADİ ABİ ŞEHRİMİZE RENK KATIYOR....
TEBRİK EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:28


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler