Yağmur, Orhan’ı elektriksiz bıraktı

İzmit Orhan Mahallesi de kuvvetli yağıştan nasibini aldı. Yaşanan yağış, bölgede elektrik kesintisine neden oldu, vatandaşlar saatlerce elektriksiz kaldı

İzmitOrhan Mahallesi’nde kuvvetli sağanak yağış nedeniyle elektrikler kesildi. Sabah saat 10.00’da kesilen elektrik, uzun saatler verilemedi. SEDAŞ yetkilileri arayan vatandaşlara çalışmaların sürdüğünü dile getirirken sel, Orhan Mahallesi sakinlerini de dolaylı yoldan mağdur etmiş oldu. Bilindiği gibi İzmit başta olmak üzere Kocaeli’nin pek çok noktasında kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskını meydana geldi, çok sayıda ev, işyeri ve araba zarar gördü.

27 May 2018 - 16:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İzmitli - Sedaş’a gece gündüz küfür edin sevaba girin hemde en ağırından bilhassa patronuna

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:45


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler