Yağız: Üyeler, mevcut yönetimden umudu kesti

30 Haziran Cumartesi günü genel kurulunu yapacak olan İzmit 5 No’lu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi’nde göreve talip olan başkan adayı Niyazi Yağız’ın yönetim kurulu listesi şekillenmeye başladı. Yağız, değişim isteğine kayıtsız kalmadığını belirterek üyelerin mevcut yönetimden umudu kestiğini iddia etti

İzmit 5 No’lu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi’nin mali genel kurulu 30 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da Antikkapı’da gerçekleşecek. 470 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu mali genel kurulda başkan adaylığını ilan eden Niyazi Yağız, yönetim kurulu için seçim yapılmasını teklif edecek. Halen Derince Özel Halk Otobüsleri İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten Niyazi Yağız, uzun yıllardır oda ve kooperatif yönetimlerinde görev alıyor. Kongrede başkanlık görevine talip olduğunu belirten Niyazi Yağız, “Üyelerimizin değişim isteğine kayıtsız kalamadım ve bu göreve talip oldum. Mevcut başkan Lokman Aydemir’in söylemleri ile yaptıkları ne yazık ki birbirini tutmuyor ve üyelerimiz mevcut yönetimden umudunu kesmiş durumda” dedi.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİME İHTİYAÇ VAR

Niyazi Yağız, açıklamasının devamında “Kritik kararların alınması gereken bu süreçte kooperatifin güçlü ve üyelerin desteğini arkasına almış bir yönetime ihtiyacı olduğu kanaatindeyim. Yönetim kurulumuzu da bu anlayışla ince eleyip, sık dokuyarak oluşturuyoruz. Hem tecrübeli hem de dinamik bir kadro oluşturarak, kurumumuza eski saygınlığını kazandıracağız. Camiamıza yakışan olgunlukta bir kongre yaparak bayrağı devralacağız. Ümit ediyorum ki pazartesi günü yeni bir döneme uyanacağız ve projelerimizle iflas etmiş sisteme neşteri vuracağız.” dedi. Kongre öncesi yönetim kurulunu şekillendiren Niyazi Yağız’ın listesinde Şenol Zülfikar Çelik, Cemil Şahin, İbrahim Altunay, Vahdettin Sedef, Nurettin Ceylan ve Şahin Güncü gibi yeni isimlerin yer alması bekleniyor.

28 Haz 2018 - 14:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler