Yağız Kebap’ın açılışına protokol akını

Yağız Kebap’ın Kandıra Sapağı Yahya Kaptan Yolu Demokrasi Bulvarı eski KOSGEB binasındaki yeni yerindeki resmi açılışına protokol akın etti

Yağız Kebap’ın açılışına protokol akını
Yağız Kebap’ın açılışına protokol akını
+1
Haber albümü için resme tıklayın

3,5 yıldır Yahya Kaptan Ramada Otel karşısında hizmet veren Yağız Kebap’ın, yeni yeri Kandıra Sapağı Yahya Kaptan Yolu Demokrasi Bulvarı eski KOSGEB binasındaki resmi açılışına iş ve siyaset dünyasından yoğun bir katılım olurken firma sahipleri Adnan Metin ve Cevdet Seyran davetlilerle tek tek ilgilendi.

Belediye meclisi eski üyesi Adnan Metin, eşi Nalan Metin ve ilimizin tanınmış firmalarından CSD Yapı'nın sahibi Cevdet Seyran ile ortaklık yaptığı Yağız Kebap, yeni yerinde, yeni bir konsept ve hizmet anlayışı ile hizmet vermeye başladı.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET

7 gün 24 saat hizmet verecek Yağız Kebap’ta pide, lahmacun, köfte, kebap çeşitleri, sac kavurma, kuzu tandır, kuzu pirzola, kuzu şiş, kuzu ciğer, kuzu külbastı, et sote, ve beyaz et çeşitlerinin yanı sıra beyran çorbası, kelle-paça ve işkembe çorbaları da alternatifler arasında yer alıyor.

AYNI ANDA 300 KİŞİYE HİZMET VERİLEBİLİYOR

Ferah iç mekanın yanı sıra geniş bahçesi bulunan Yağız Kebap 30 personeli ile misafirlerine hizmet veriyor. Aynı anda 300 kişiye hizmet verilebilen mekanda misafirlerinin çocukları içinde oyun parkı da düşünülmüş.

ÜCRETSİZ OTOPARK

Kocaeli’nin en büyük sorunlarından biri haline gelen otopark sorunu Yağız Kebap için geçerli değil. Çünkü misafirlerine özel hizmet veren otoparkı Yağız Kebap’ın misafirleri ücretsiz olarak kullanabiliyor.

YOĞUN KATILIM OLDU

Yağız Kebap'ın açılışına, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AKP Milletvekili Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP İl Başkan Vekili Av. Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Saadet İl Başkanı Nurettin Çelik, İyi Parti Milletvekili adayı Lütfü Türkkan, Saadet Partisi milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, İzmit Belediyesi Eski Başkanı Hikmet Erenkaya, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve KOTO yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

SİYASİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

Gelen misafirleriyle tek tek ilgilenen firma sahipleri Adnan Metin ve Cevdet Seyran yaptıkları açıklamada şunları söylediler: ‘’ Gerçekleştirdiğimiz açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Siyaset dünyasından iş dünyasına esnafından halkına kadar her meslekten her yaş grubundan herkes buradaydı. Özellikle siyasi partilerimizin temsilcilerine özel teşekkür etmek istiyoruz. Çünkü siyasi rekabeti bir kenara bırakıp buradaki birliktelikte gerçekleştirilen tablo bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Siyasette özlediğimiz bu tablonun daimi olmasını diliyoruz.

GLOBAL MEDYA'YA TEŞEKKÜR

Katılımlarından dolayı herkese tekrar tekrar teşekkür ederken bir teşekkürü de reklam ajansımıza yapmak istiyoruz. Açılış organizasyonunun yanı sıra açılışımızın her anından son dakikasına kadar bizlere destek veren, basın bültenlerimizi hazırlayan ve basına servis eden kısacası tanıtıma dair ne varsa Yağız Kebap için kendi mekanıymış gibi çalışan Global Medya’ya ve sahibi Tahsin Keskin’e teşekkürü bir borç biliyoruz. Teşekkürler.’’dediler.

23 Haz 2018 - 10:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler