VM Medıcal’den Öğretmenler Günü’nde anlamlı ziyaret

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ziyaret etti

VM Medıcal’den Öğretmenler Günü’nde anlamlı ziyaret
VM Medıcal’den Öğretmenler Günü’nde anlamlı ziyaret
+2
Haber albümü için resme tıklayın

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi bilgi dolu nesiller yetiştiren ve sağlıklı gelecek sunan değerli öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri sıcak bir bilgi yuvasına dönüştürdükleri okullarında ziyaret etti.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Pazarlama Ekibi sabah erken saatlerde çevredeki okulları gezerek yeni neslin ışığı değerli öğretmenlere çiçek hediye etti. Kartepe Pakmaya Ortaokulu, Dürdane Özdilek Ortaokulu, Suadiye İlkokulu, Sakarya Serdivan Fevzi Çakmak İlkokulu, Kullar Mustafa Kemal İlkokulu değerli öğretmenlerin günü kutlayarak sohbet ettiler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin: “Kendimizi ve en değerli varlıklarımız çocuklarımızı emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimizin hakkı asla ödenmez. Öğretmen olmak demek sadece bildiğini öğretmek değil, öğretmen olmak demek; sabır demek, emek demek, bir çocuğu diğerinden ayırmamak demek. Bunu başarabilen çocuklara; Atatürk sevgisi, insan sevgisini, bilim, sanat, kültür ve doğa sevgisi aşılayan halen görev yapan ve emekli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi olarak sağlıklı nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

24 Kas 2017 - 15:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler