Ve kara kış geri geldi

Meteorolojinin günler öncesinde uyarısını yaptığı kara kış Kocaeli’ye yeniden ‘merhaba’ dedi

Hava sıcaklıkları bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyrediyordu. Öyle ki montları ve kabanları bir kenara bırakmış, şubat ayının başında kendini gösteren yalancı bahara aldanmıştık. Sadece bir defa çok yoğun olmayan şekilde yağan kar yağışı da bize gerçek anlamda kışı hissettirmemişti. Bir süredir kendini saklayan kış bugün geri geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü birkaç gün önce hafta sonu sıcaklıkların düşeceğini ve kar yağışı olabileceğini belirtmiş, Kocaeli’nin de atalarında bulunduğu pek çok kent için uyarında bulunmuştu. Dün akşam saatlerine kadar Meteoroloji tahminlerinin doğru çıkmayacağı düşünülüyordu.

Dün gece geç saatlere kadar hava sıcaklıklarında herhangi bir değişiklik olmamıştı. Kara kış sabaha doru Kocaeli’ye ‘merhaba’ dedi. Kocaelililer sabaha fırtına derecesinde esen sert rüzgarlar ve yer yer karla karışık yağan yağmurla uyandı. Mevsim normallerine dönen hava sıcaklıklarının bir süre bu şekilde devam etmesi bekleniyor.

23 Şub 2019 - 08:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemir - Sinüzit,Yaşlılarımıza,kalp hastalığı,tansiyon rahatsızlığı olanlar,Koah,diyabet,yeni ameliyat olmuşlar,tbcden yeni kurtulanlar ve tedavi olanlar,astım,soğuk allerjisi olanlara bu havalarda çok daha dikkatli davranmalarını,kendilerini soğuktan korumalarını,kendilerini aşırı yormamalarını(aşırı egzersiz,yürüyüş,futbol,ağır işler,Pazar alışverişi yapacağım diye onlarca kiloyu yüklenmek gibi vs)öneririm bir hekim olarak,ayrıca HALK SAĞLIĞI BİRİMLERİ VE MUHTARLIKLARIN bu konularda HALKI aydınlatıcı programlar,kamu spotları vs. düzenlemelerini öneririm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 08:50
01

Vatandaş - Kar sende geleceksen gel adamın canını sıkma yıllardır geliyorum diyorsun gelmiyorsun asabım bozuk hıncımı senden çıkartırım gel yeter mikroplar ölsün hemde siyasetteki mikroplarda gebersin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 08:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler