Vatandaş isyan etti… 8.35 TL’lik geçiş ücretine 248 lira ödeyecek..!

Kentimizde yaşayan İrfan saraç aracı ile kullandığı otoyolda 8 lira 35 kuruşluk gecikmiş borcu içim gelen icra tebliğini paylaştı. Saraç bu ücret için mahkeme masraflarıyla birlikte toplam 248 lira ödeyecek

Vatandaş isyan etti… 8.35 TL’lik geçiş ücretine 248 lira ödeyecek..!
Vatandaş isyan etti… 8.35 TL’lik geçiş ücretine 248 lira ödeyecek..!
Haber albümü için resme tıklayın

İrfan Saraç adlı bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda otoyol geçiş ücretini geciktirdiği için ödemesi gereken miktarı paylaştı. 8 lira 35 kuruşluk ücreti geciktirdiği için borcu 91 lira 85 kuruşa yükselen İrfan saraç mahkeme masraflarıyla birlikte 248 TL borç çıkartıldığını belirtti. Saraç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kocaeli 6. İcra Dairesi tarafından gönderilen evrakın fotoğrafına da yer verdi ve “Soyguna devam, 8,35 kuruşluk otoyol geçiş ücreti 83 TL oluyor ve 248 TL olarak karşımıza çıkıyor. Hiçbir tebligat ve bildiri olmadan. Ver mehteri” ifadelerini kullandı.

09 Oca 2018 - 14:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

VATANDAŞ - Küfür et kardeş bunlar ondan anlar hemde gece gündüz günümüzde küfür günah DEĞİL sevaptır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ocak 14:07
01

mehterbaşı - tabi borcunu ödeyenler salak sen akıllısın 1 yıldır borcunu ödeme sonra ver mehteri öylemi ?. hem canım cennette hem de s...... !. sizde tuzluğu alıp koşun....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ocak 14:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler