Valilikten yardım isterlerse inanmayın!

Kocaeli Valiliği kamuoyunu dolandırıcılar konusunda uyardı

Yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı: “Son zamanlarda ilimizde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlere telefonla ve diğer iletişim araçlarıyla ulaşılarak; Valiliğimiz yöneticilerinin adı ve unvanları kullanılmak suretiyle, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır.

Valiliğimiz adına kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere intikal eden herhangi bir talebin, yardım toplama şekil ve esasları 2860 sayılı kanunda belirtilmiş olup; bu faaliyetlerin mevzuat hükümleri dışında değerlendirilmesi mümkün değildir.

Valiliğimizin veya Valiliğimiz yetkililerinin adı ve unvanları kullanılarak, kurum kuruluşlara ve hayırseverlere yapılan bu tür taleplerin hiçbir şekilde yerine getirilmemesi ve Valiliğimize bilgi verilmesini, Valiliğimiz ile ilgisi bulunmayan talep sahipleri hakkında adli ve idari yollardan yasal işlem başlatılmak üzere, en kısa sürede Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunulması, güvenlik birimlerimize veya Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğüne bilgi verilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

21 Kas 2017 - 15:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy gülsüm kandemir - Sayın vali şimdi size niye o kadar bir dilekçe yazdığımı anlamanızı,mecbur olmasam durum bu kadar vahim olmasa,bende bir devlet makamına daha güzel bir dille yazmak isterdim ancak efendim iyi biliniz ki durum sizin düşündüğünüzden daha vahim,uzun zamandır bu işlerin peşinde olan biri olarak her daim duyarli olmanız özellikle örgüt bağlantılarını gözünüzden kaçırmamanızı dilerim.Bana hertürlü cezayı verin,sorun değil.Saygılarımla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 15:04


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler