Vadi Besicilik rekor kıracak!

Kurbanlık sezonu öncesinde açıklama yapan Vadi Besicilik’in sahibi Cezmi Çiçek çok sayıda büyükbaş hayvan satışı beklediklerini söylemişti. Firmada satışların çok iyi gittiği, Kurban Bayramı’na az bir zaman kala satışların tamamlanacağı öğrenildi

Vadi Besicilik  rekor kıracak!
Haber albümü için resme tıklayın

Kurban Bayramı’na tam bir ay kaldı. Vatandaşlar kurbanlık tercihlerini büyük ölçüde tamamladı. Kocaeli’de ve Marmara Bölgesi’nin büyük bir kesiminde kurbanlığın adresi Vadi Besicilik oldu. Merdiven altı işletmelerden sıkılan, kurbanını hijyenik koşullarda kestirmek isteyen vatandaşlar, aylar öncesinden doğu illerinden kentimize getirilen, ahır alışma sürecini ve tüm aşılarını tamamlayan hayvanlar arasında kararını verdi. Vadi Besicilik’teki  büyükbaş hayvanınların çok büyük bir bölümü satıldı. Özellikle son günlerde Gölcük Hasaneyn köyünde bir hayvanda şarbon hastalığına rastlanması, kurban kesecek olan vatandaşları tedirgin ettiğinden, işini profesyonel olarak yapan ve tüm sağlık kontrollerinden geçen hayvanların yer aldığı Vadi Besiciliğe yönlendirdi.

2 BÜYÜK ÇİFTLİKTE…

Vadi Besicilik 2008 yılından beri kentimizde faaliyet gösteriyor. Gölcük Lütfiye Köyü’nde yer alan 2 büyük çiftlikte yer hizmet veren Vadi Besicilik her yıl büyüyor ve hizmet alanını genişletiyor. Hatırlanacağı üzere firma sahibi Cezmi Çiçek, bu yıl tesislerde yer alan modern mezbahada 2 bin hayvan keseceklerini, kurban bayramına kadar ise 3 bin hayvan satışı yapacaklarını belirtmişti. Çiçek’in hedefi Kurban Bayramı’na henüz bir ay kala neredeyse gerçekleşmiş durumda.

Detaylı bilgi için tıklayınız...

19 Tem 2018 - 12:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler