Üzülmez’in lüks aracı üzülmeyecek!

“Hüseyin Üzülmez’in aracı üzülmezin” başlığı ile dün yayımladığımız haberin ardından Kartepe Belediyesi Fen İşleri ekipleri yola müdahale etti! Başkan Hüseyin Üzülmez’in aracı üzülmeyecek!

Üzülmez’in lüks aracı üzülmeyecek!
Üzülmez’in lüks aracı üzülmeyecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe’nin şirin mahallelerinden Eşme’de Mustafa Karacaoğlu Sokak ve Uhut Caddesi’nin sahille kesiştiği noktada İSU tarafından 3 hafta önce çalışma yapılmış ve ardından da yola malzeme serilmiş ancak zaman içinde oturan malzeme yağan yağmurun da etkisiyle iyice çökmüş, yolda tahribatlar oluşmuştu. İYİ Partili yönetici Ahmet Çetin Kocaağa’nın paylaşımları üzerine dün haberleştirdiğimiz bu konu, bugün itibari ile Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile çözüme kavuştu. Ekipler, dolgu ve düzenleme işlemlerini tamamladıktan sonra yolu asfaltladı. Kocaağa, kısa bir süre önce lüks bir makam aracı alan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ironik bir dille uyarmış, “Duydum ki belediye başkanına yeni makam aracı alınmış Yağmur yağdığı zaman, gece karanlıkta birde sisli havada bu yola girmemesini tavsiye ederim. Yeni arabası ÜZÜLMESİN” demişti. Fen İşleri Müdürlüğünün acil müdahalesi sonrası Hüseyin Üzülmez’in aracının da üzülme ihtimali kalmadı.

19 Eyl 2018 - 16:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Izmitli - İLLA HABER YAPMANIZ MI GEREKİYORDU BU YOLLARIN DÜZELTİLMESİ İÇİN , YAZIK VALLAHİ BİLLLAHİ YAZIK... KARTEPE DEN SİZE HER GÜN , BİR KAÇ FOTOĞRAF ATACAĞIM ALLAH RIZASI İÇİN YAYINLAYINDA REZALETİ GÖRÜN 2018 TÜRKİYESİ ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 16:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler