Üzülmez’in Kartepe'yle işi yok!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yatırımlarını; ticari zekası gereği yönettiği, daha doğrusu yönetemediği Kartepe’ye değil, İzmit ve Başiskele’ye yapmayı sürdürüyor. Üzülmez, şimdi de kızına Yahya Kaptan’ın en elit kesiminde bir kafe açtı

Üzülmez’in Kartepe'yle işi yok!
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, daha öncesinde Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüttüğü İzmit’ten bir türlü kopamadı. Kartepe’yi yöneten ancak tüm yatırımlarını bu ilçenin dışına yapan Üzülmez, şimdi de İzmit Yahya Kaptan’ın en elit bölgesine Armada Evleri’nin, villaların arasında kızına bir kafeterya açtı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, soyadının hakkını çok iyi veriyor. Yönettiği ilçenin halkı kah alt yapı, kah üst yapıdaki sıkıntılar, kah sosyal yaşam alanlarının azlığı gibi meseleler nedeniyle sürekli isyan halindeyken bizim Başkan bırakın ilçenin bu haline üzülmeyi, başka ilçelerde yatırımlar yaparak kazancına kazanç katıyor… Kartepe’ye yatırımları çekmek bir yana, kendi yatırımlarını ilçe dışında yapan Üzülmez, bu tavrıyla Kartepe ile işi olmadığını da gözler önüne seriyor.

Kartepe halkı Üzülmez’e güvendi, AKP’nin adayı olarak girdiği seçimde sandığa bu güven oldukça yüksek bir oy oranı ile yansıdı. Ancak gelin görün ki Üzülmez, bu ilçeye ne bir hastane kazandırdı, ne Kent Meydanı projesinde önemli bir aşama kaydetti, ne ilçeyi turizm kenti yapma hedefini gerçekleştirdi, ne ilçedeki alt ve üst yapı sorunlarını adam akıllı çözdü, ne eğitim yuvalarını ve önemli yatırımları bu ilçeye çekebildi… Yapımına başlanan kavşakta çalışma durdu da sesi çıkmadı. Üzülmez, kendisine olan bu güveni boşa çıkarırken partisini de mahcup etti.

Varlıklı bir isim olan Hüseyin Üzülmez, siyasetten kazanan bir isim değil, maddi açıdan durumu başkan seçilmeden önce de oldukça iyiydi. Ticari zekası yüksek bir isim ve bu zekasını yatırımlarını yaparken de gösteriyor. En akıllı hamlesi, hizmetsiz bıraktığı ilçeye, Kartepe’ye, yatırım yapmaması. Üzülmez, yatırımlarını hep başka, gelişen ya da gelişmekte olan ilçelerde gerçekleştiriyor. Üzülmez, zamanının büyük bir bölümünü İzmit Yahya Kaptan’da geçiriyor. Yahya Kaptan Mahallesi’nde bir oteli olduğu bilinen Üzülmez’in geçtiğimiz haftalarda Başiskele’ye yaptığı yatırımları duyurmuştuk. Üzülmez, yatırımcıya güven vererek ilçesine yatırımcı çeken Hüseyin Ayaz’ın yönettiği Başiskele’den bir villa satın almıştı. Bununla da yetinmeyen Üzülmez, Sanberk İnşaat tarafından yaptırılan Sanberkhan İş Merkezi’nden de geniş bir yer edinmişti.

İzmit Belediye Başkan Vekilliği yaptıktan sonra Kartepe Belediye Başkanlığına aday gösterilip seçilen ve İzmit’ten bir türlü kopamayan Üzülmez, şehrin merkezi olan İzmit’in yanı sıra hızla gelişen Başiskele’nin de ticari anlamda da parlayan bir yıldız olduğunu görmüştü. Yatırımlarını doğru yerlere yapan Üzülmez’in şimdi de kızına Yahya Kaptan’da Cake&Desing adında bir kek kafe açtığı öğrenildi. Güzel bahçesi bulunan bu kafe, Yahya Kaptan’ın en elit bölgesi olan Armada Evleri’nin arasında, villaların bulunduğu bölgede faaliyete girdi.

Kartepe’ye yatırım yapmaktan kaçınmasını çok iyi anlıyoruz Üzülmez’in, sonuçta bu ilçeyi kendisi yönetiyor, ilçeyi en çok o biliyor, tanıyor(!) Ne diyelim, hayırlı olsun!

20 Nis 2018 - 12:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mahmut - Kartepe ye açsa kendine parselledi dersiniz hep bir derdiniz var başkanla ama.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 12:39
01

Aslan Uyandırırpençe - Seçim arifesinde başarının anahtarını bulmuşlar,yakında bol bol zamanları da olur işletmeleri için!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 12:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler