Urfa İzmit’e geldi

Beytül Kebap Restoran’da ilk kez düzenlenen ‘Sıra Gecesi’ etkinliğine katılan konuklar Urfa atmosferini kentimizde yaşadı

Urfa İzmit’e geldi
Urfa İzmit’e geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Beytül Kebap Restoran’ın ilk kez düzenlediği “Sıra Gecesi” programına katılan konuklar ülkemizin güzide şehirlerinden Urfa’nın atmosferini İzmit’te yaşadı.  Urfalıların veya Urfa’nın atmosferini tatmak isteyenlerin katıldığı gece çiğ köfte ustası Haydar Toprak’ın çiğ köfte yoğurmasıyla başladı. Ardından sahne alan Bayram Türkoğlu ve orkestra ekibi Güneydoğu yöresinden ezgilerle geceye renk kattı.

Beytül Kebap Restoran tarafından ilk kez düzenlenen sıra gecesinde menü ise oldukça zengindi. Konuklara başlangıç olarak haydari, tereyağ, tulum peyniri, acılı ezme, soğan salatası, turşu, çiğ köfte, salata olarak ise gavur dağı salatası, ara sıcak olarak ise içli köfte, ana yemek olarak karışık kebap, tatlı olarak cevizli baklava ikram edildi.

19 Şub 2018 - 14:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler