Umarız bu emeği korurlar

Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine katkı amaçlı profesyonel ressamlarla yürüttüğü bir çalışmayı daha tamamladı. Salim Dervişoğlu Caddesi’nde bulunan cepheli duvarda boyama çalışması yapıldı. Oldukça güzel olan bu çalışma, umarız kendini bilmez zatlara karşı korunur

Umarız bu emeği korurlar
Umarız bu emeği korurlar
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, kent estetiğine yönelik güzel bir çalışmaya imza attı. Profesyonel ressamlar ile cadde üzerindeki duvarı sanatla buluşturan müdürlük, bu tür çalışmaların kentin pek çok noktasına da yapılacağını duyurdu. Ama gelin görün ki sanata da emeğe de saygısı olmayan kendini bilmezler barınıyor toplumun içinde. Bu tür zatlara karşı, bu denli emek verilen, kent estetiğine büyük katkı sunan yerlerin de özenle korunması, bu emeği heba edebileceklere şimdiden gerekli uyarının yapılması ve cezasının ağır olacağının dillendirilmesi gerekiyor. Aksi halde bunca emek bir kendini bilmezin vereceği zarar ile heba olabilir.

PROFESYONEL RESSAMLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan Kocaeli genelinde kent estetiğine yönelik çalışmalar sürüyor. Şehrimizin önemli meydanlarına, bulvarlarına, kent estetiğini arttırmak amacıyla çeşitli resim çalışmaları yapılacak. Bu kapsamda Salim Dervişoğlu Caddesi’nde bulunan cepheli duvarda boyama çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan ve Kocaeli Sanayi Odası sınırları içerisinde yer alan boş duvarın karayoluna bakan yüzünde çalışma gerçekleştirildi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen çalışma büyük beğeni kazandı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından bölge estetik bir görünüme kavuştu. Çalışmalar profesyonel ressamlar tarafından yapılıyor. Kent estetiğini arttırmak amacıyla yapılan çalışmada duvara deniz, doğa, manzara ve akvaryum resimleri yapılıyor. Sanatla renklenen duvarlardaki çalışmalar ilerleyen günlerde diğer noktalara da yapılacak. Umarız, bu denli emek harcanarak yapılmış çalışma ve çalışmalara saygı gösterme kapasitesine ulaşmamış zatlara karşı bu eserler korunur.

15 Eki 2017 - 10:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler