Ulaş Tekin dünya evine girdi

Kocaeli basın camiasının önemli isimlerinden olan Ulaş Tekin dünya evine girdi

Kocaeli basın camiasının sevilen isimlerinden Ulaş Tekin ile İstanbullu Özgü Çiçek ile dünya evine girdi. Aslı Çiçek ve merhum Ali Çiçek’in biricik kızları Özgü ile Kadife Tekin ve merhum Binali Tekin’in oğulları birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi’nde mesleğini sürdüren Ulaş Tekin ile İstanbul’da özel bir giyim mağazasında yöneticilik yapan Özgü’yü en mutlu gününde sevenleri de yalnız bırakmadı. Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen törene çiftin sevenlerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Polat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, AKP İl eski Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katılım gösterdi.

03 Ağu 2018 - 11:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler