Türköz İnşaat 1 yıl boyunca kaçak su kullanmış..!

Kocaeli’nin büyük inşaat firmalarından biri olan Türköz, bir süredir Körfez’de Petkim evlerinin 2. etabını inşa ediyor. İSU söz konusu inşaatta 1 yıldır kaçak su kullanıldığını tespit etti. Türköz’e cezai işlem uygulandı

Türköz İnşaat  1 yıl boyunca  kaçak su  kullanmış..!
Haber albümü için resme tıklayın

Türköz İnşaat Körfez’de inşa ettiği Petkim Park evleri’nin ikinci etap çalışmalarına yaklaşık 1 yıl önce başladı.

Büyük bir hızla ilerleyen projeyle ilgili önceki gün İSU ekipleri denetim yaptı.

Denetimde Türköz İnşaat’ın kaçak su kullandığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine Türköz’e cezai işlem uygulandı.

Türköz İnşaat firması yetkililerinin su saatini değiştirdiklerini, bu sebeple su kullanımının kaçak gözüktüğünü ancak faturalarını düzenli ödediklerini ifade ettikleri öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere firmanın iki ortağından biri olan Recep Öztürk geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulda Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı seçilmişti.

İSU yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

19 Nis 2018 - 16:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Şuayp yağar - İsu konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı yazmışsıniz. Recep ozturkte size böyle bir açıklama yapmış olamaz. O zaman şu soru geliyor aklıma. Kimin kalemiyle yazıyorsunuz kanitiniz belgeniz kaynaginiz ne.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:46
03

bülent yıldız - siz sadece ağacı görmüşsünüz arka tarafta orman var..2000 öğrencinin okuduğu okulun kapısının önüne bankamatikleri dizen,3 kuruş fazla kazanacağım diye binlerce öğrencinin hayatını tehlikeye atan,bu konu ile ilgili imza kampanyası düzenleyenleri ilginç bir şekilde okul müdürü ile birlikte devre dışı bırakan kişiden bahsediyorsunuz.petkim ortaokulu,nun önünde herhangi bir kazada bir kişi yaralanırsa bunun sorumlusu recep türköz,dür.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:46
02

Xman - Az para kazanıyorsunuz ya birde milletin suyunu çalın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:46
01

Rasim Kırveli - Merhabalar, haberi Recep Beyin Oda Başkanı Olmasına bağlamışsınız. İsu denetim ekiplerinin cezai faturası ve resimlerinide yayınlamanızı rica ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler