Türk mühendisin yaptığı robottan mehter şov!

İzmit Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan Hyundai fabrikasında çekilen görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından izlendi

İzmit Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan Hyundai fabrikası hem yatırımları hem de 2016 yılında Hyundai Assan’ın CEO’su olarak göreve başlayan Yoon Mong Hyun’un paylaşımları ile sık sık gündeme geliyor.

Ramazan ayında oruç tutan, Kocaelispor atkısını takarak maç izlemeye giden ve işçilerine mektup yazan Hyun sık sık sosyal medyada ve haberlerde yer almıştı. Hyundai çalışanları sosyal medyaya bu kez farklı bir video yükledi, video kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı. Türk mühendisler tarafından yapılan robotların Mehter marşı eşliğinde çalıştırıldığı video çok beğenildi. Fabrikada çalışan diğer işçiler de bu duruma alkışlarla destek verdi.

21 Eki 2017 - 14:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ATATÜRKÇÜ - MEHTER YERİNE 10 CU YIL MARŞINI ÇALSAYDIN YA YOK OLAN BİR OSMANLI BOZUNTU ARKASINA TAKILMIŞ GİDİYORSUNUZ YALAKALIK PARAYLA'MI LA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 14:12
01

izmitli - çok önemli değil her materyal kullanılır 10 yıl marşı daha iyi olurdu osmanlı yemıs yemıs yatmış malak gıbı neyını övüyon bır hepsıne rus hatunlar ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 14:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler