Türk Eğitim Sen bayramlaştı

Türk Eğitim Sen Kocaeli şubesi geleneksel bayramlaşmasını sendika binasında gerçekleştirdi

Türk Eğitim Sen bayramlaştı
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Eğitim Sen Kocaeli Şubesi geleneksel bayramlaşmasını sendika binasında gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına başta Yaşpar Şanlı olmak üzere çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Bayram mesajında ise şu ifadeler yer aldı: " Bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşabilmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının bereketini bayramla taçlandıran Allah’a şükürler olsun. Bu kutlu Bayram günlerinin ülkemizin huzuruna, milletimizin birliğine ve devletimizin dirliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Yıllardır bayram sevincine muhtaç şekilde; Doğu Türkistan’da, Kudüs’te, Arakan’da, Halep’te ve Kerkük’te huzur, güven ve sükuneti özleyen soydaş ve dindaşlarımıza da bayram tadında yarınlar niyaz ediyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bütün üyelerimizin, eğitim çalışanlarının, büyük milletimizin ve İslam coğrafyasının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık ve huzurla nice bayramlara kavuşabilmeyi diliyorum."

16 Haz 2018 - 16:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Tüm sendikacılarımızın bayramlarını kutlarım(kebapçı hariç)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 16:03


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler