Tramvay kazası kameraya böyle yansıdı!

Geçtiğimiz günlerde İzmit’te yaşanan tramvay kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 12 Haziran’dan itibaren vatandaşların hizmetine sunduğu Akçaray şu ana kadar binlerce yolcu taşıdı, hala da seferlerine devam ediyor. Tramvayın İzmit’te yapılacak ikinci etap çalışmaları konuşuluyor ama sürücüler de yayalar da hala tam anlamıyla kentte tramvayın varlığına alışmış değil. İşte bu nedenle de tramvay güzergahlarında dönem dönem kazalar yaşanabiliyor.

Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde yaşandı, seyir halinde olan tramvay hatalı sollama yapan araca çarptı. Bu anlar ise araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde tramvayın araca çarpma anı net bir şekilde görülüyor.

21 Eki 2017 - 12:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler