Trabzonlular'ın binasını Bakan Soylu açacak

Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu’nun uzun süre önce sözünü verdiği Dernek Binası nihayet yarın (Cuma) günü açılıyor. Açılışa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da geliyor

KocaeliTrabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu’nun müjedisini uzun süre önce verdiği fakat bir türlü tamamlanamayan Dernek Binasında sona gelindi. İnşası tamamlanan ve ara bölümleri ile peyzaj çalışmalarında sona gelinen Dernek Binası yarın (Cuma) günü dernek üyelerinin kullanımına açılacak. Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu’nun sosyal medya hesabından duyurduğu açılışa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da gelecek. Sami Durmuşoğlu yaptığı açıklamada açılış ile ilgili olarak, “Yıllardır binbir zorluk ve mücadele ile inşaatını sürdüğümüz dernek binamızın İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun bizzat kendi iradesi isteği ve katılımlarıyla açılışını gerçekleştiriyoruz. Tüm samimiyet, duygusallık ve heyecanımız ile biran önce açılışını gerçekleştirmek istediğimiz dernek binamızın bu güzel günde sizleri de güzellik katacağından hiçbir şüphe duymadığımız törenimize tüm halkımızı davet etmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi. Açılış töreni Cuma günü saat 14:00’da Yahya Kaptan Mahallesi,Söğüt Cad.No:61 İzmit adresinde gerçekleştirilecek.

25 Eki 2018 - 12:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler