Toyota Plaza'dan açıklama

Akşam saatlerinde Toyota Plaza’da çıkan küçük çaplı yangının ardından Toyota Kaya Plaza’dan açıklama geldi

Akşam saatlerinde Toyota Plaza’da çıkan küçük çaplı yangının ardından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “ Akşam üzeri plazmamızda çıkan yangın boya atölyesinde bulunan fırından kaynaklanmış olup herhangi bir maddi, manevi hasar olmadan kontrol altına alınmıştır..Dumanların yükselmesinden kaynaklı tedbir amaçlı bina boşaltılmış, yangına kendi ekipmanlarımız ile müdahale ederken itfaiyenin gelmesi ile de kısa sürede bastırılmıştır.

Yarın hizmetimize devam edeceğimiz gibi,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliğimizi büyük bir coşkuyla kutluyor olacağız.

Tüm halkımızı bekliyoruz.”

20 Nis 2018 - 18:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Haluk - Itfaiyenin sondurdugu bir yanginda herhangi bir maddi manevi zarar olmamistir aciklnamai biraz garip olmuyormu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 18:43


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler