THY’den çok özel indirim!

THY, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 31 Mart tarihine kadar iç hat seferlerde seyahat edecek öğretmenler ve ailelerine yüzde 25 indirim yapılacağını açıkladı

Türk Hava Yolları, konuyla ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Öğretmenlerimiz ve onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat seferlerimizde %25 indirim uyguluyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü bugünden kutluyoruz. İç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri, aileleriyle birlikte faydalanabiliyorlar. Biletleme dönemi: 20 Kasım 2017- 24 Mart 2018, Seyahat dönemi: 20 Kasım 2017-31 Mart 2018.

AYNI SOYADINA SAHİP 4 YOLCU

YARARLANABİLECEK

Kampanya koşullarının da yer aldığı yazılı açıklama şöyle devam etti:

İç hat öğretmen indirimi; Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet iç hat seferleri (aktarmalı seferler dahil) ile Türk Hava Yolları Hopa ve Anadolu Jet Ercan seferlerinde uygulanacaktır. Codeshare (ortak) uçuşlarda, Türk Hava Yolları Kıbrıs Ercan seferlerinde, açık biletlerde ve promosyon sınıflarında iç hat öğretmen indirimi geçerli değildir. İç hat öğretmen indirimi sadece Türk Hava Yolları satış ofislerinde düzenlenen biletlerde geçerlidir. Kampanya tarihinden önce ilgili seyahat dönemi için rezervasyon yaptırmış yolcularımız da indirimden faydalanabilirler. İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabilir. Çift soyadına sahip yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını girerek indirimden yararlanabilirler.

Yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret kullanılacaktır.

24 Kas 2017 - 16:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler