Tepeköy'e 'Işık' geldi

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, önceki gün İzmit Tepeköy Mahallesini ziyaret etti. Işık, burada mahalle sakinleri ile sohbet ederek dertlerini dinledi.

Tepeköy'e 'Işık' geldi
Tepeköy'e 'Işık' geldi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İzmit Tepeköy Mahallesi’ne ziyarette bulundu. İzmit Tepeköy Fatih Camii’nde öğlen namazı kıldıktan sonra cemaatle sohbet eden Işık, buradan Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz’ün davetiyle Tepeköy Mahalle Konağı’na geçti.

Mahalle konağı içindeki emekli odası ve sağlık ocağına da uğrayan Işık, son derece sıcak karşılandı.

ARDI SIRA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Emekli evinde dinlenen Işık, Tepeköylülerle bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Tepeköy Aile Hekimi Burcu Sultan Çakır’dan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ise muhtarlığa geçerek İçöz’e konuk oldu.

İÇÖZ: “BAKANIMIZ HEP YANIMIZDA”

Muhtar İçöz, geçen dönem Başbakan Yardımcısı olan Fikri Işık’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Sayın Işık, her zaman bizim yanımızda oldu. Bugün mahallemizde kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi.

ÖĞRENCİLER UNUTULMADI

Daha sonra mahalle konağının yanındaki Tügva Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle buluşup, sohbet eden Işık, ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Işık’a AK Parti eski İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile ilçe yöneticileri de eşlik etti.

24 Eyl 2018 - 10:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler