TEM bugünden itibaren trafiğe kapatılıyor!

TEM otoyolunun İstanbul yönü Adapazarı Gişeleri-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki bölümü yapılacak olan çalışmalar nedeniyle 25 Kasım’a kadar trafiğe kapatılacak

TEM otoyolunun İstanbul yönü Adapazarı Gişeleri-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki bölümü onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 25 Kasım'a kadar Anadolu Otoyolu'nun (TEM) İstanbul yönü Adapazarı Gişeleri-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki bölüm, onarım çalışmaları nedeniyle 25 Kasım'a kadar 07.30-17.30 saatlerinde ulaşıma kapalı olacak.

Otoyolun Ankara- İstanbul yönü Adapazarı-İzmit arasındaki bölümünün bugünden itibaren 25 Kasım'a kadar her gün 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacağı, ulaşımın D-100 karayolundan sağlanacağı ifade edildi. Açıklamada, gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı belirtilerek, trafik işaretlemelerinin yapılacağı çalışmalar sırasında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

01 Kas 2017 - 08:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Murat kara - Neden bu islemi gece yapmiyorlar?? Trafigin en yogun saatlerini seciyolar ya?? Bide mesaili calisiyolar..lüxe bakarmsn!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Kasım 08:52


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler