TBMM’ye 214 personel alınacak..!

TBMM 192’si memur olmak üzere 214 personel alacak. Başvurularda KPSS’den en az 70 puan almış olma şartı bulunuyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı ilanlar ile toplamda 214 kişilik boş kadro ile memur personel alacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. Adaylar en az lise mezunu olmak zorunda. Ayrıca adayların KPSS puan durumuna göre sınav yapılacak. Yapılacak sınav sonucuna göre ise adayların kadroya giriş işlemleri gerçekleştirilecek. Adaylar en geç 30 Ekim tarihine kadar sınavlar için başvuru yapabilecek.

ŞOFÖR, KAMERAMAN, RESİM SEÇİCİ

TBMM iki farklı ilan ile alım yapacağını belirtti. İlk ilana göre 5 alt yazıcı, 2 arşivci, 4 ciltçi, 2 elektronik dizgi operatörü, 2 fotoğrafçı, 4 görsel tasarımcı, 4 kameraman, 15 memur, 12 ziyaretçi kabul ve yönlendirme memuru, 1 mimar, 2 montajcı, 4 muhabir, 1 elektrik mühendisi, 2 elektronik mühendisi, 1 inşaat mühendisi, 4 ofsetçi, 3 resim seçici, 1 sesçi, 15 bilgisayar teknikeri, 5 bilgisayar teknisyeni, 8 elektrik-elektronik teknisyeni, 2 sıhhi tesisat teknisyeni, 3 sıhhi tesisat teknisyeni, 4 usta (boyacı), 4 usta (parkeci) ve 8 yangın söndürme eri, 68 koruma memuru ve 6 şoför olmak üzere 192 kişi işe alınacak.

22 SÖZLEŞMELİ PERSONEL

İkinci ilana göre ise TBMM bünyesine 1 kıdemli sistem uzmanı, 1 e-posta sistem uzmanı, 7 yazılım geliştirme uzmanı, 2 portal yazılım geliştirme uzmanı, İstanbul 1 yazılım geliştirme uzmanı 2 sistem uzmanı, 2 siber güvenlik uzmanı, 2 kıdemli network uzmanı, 1 veri tabanı uzmanı, 1 yazılım geliştirme takım lideri, 1 yazılım mimarı ve 1 sistem ve network uzmanı (İstanbul) olmak üzere toplamda 22 sözleşmeli personel alınacak. Adaylar söz konusu kadrolara başvuru için KPSS’den en az 70 puan almış olmak zorunda. Sınav ve başvuru detayları için; https://www.tbmm.gov.tr/docs/tbmm_sinav_ilani.pdf

21 Eki 2017 - 15:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kemal - Mecliste çalışanların çoğu aldıkları para haram oğlu haram haram haram haram

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 15:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler