Tayyip Erdoğan'ı Kocaeli’de sarıklı komutan karşılamış..!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’ne yaptığı ziyaret sırasından ilginç bir olay yaşandı. Erdoğan’ı sarıklı bir sözde komutan karşıladı

Oda TV’nin haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’ne yaptığı ziyaret sırasından ilginç bir olay yaşandı.

Kocaeli Eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı’nın Valiliğe giriş yaptığı anda karşılama töreni için Osmanlı asker ve komutanlarının temsil edildiği figüranlar tarafından bir kortej hazırlandı.

Erdoğan’ın giriş yaptığı sırada bu askerler kortejde yerini alırken bayrak tuttular. Ancak asker üniforması giyenler arasında Osmanlı komutanı olarak sarıklı bir figüranın yer alması tepki çekti.

Erdoğan'ı karşılayan askerlerin 145 Servetiyeli Destanı isimli oyunu sergileyen tiyatro oyuncuları  olduğu öğrenildi.

20 Oca 2018 - 09:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Eser - Gayet güzel olmuş artık şu sariga cubbeye dil uzatana kadar biraz beyninizi geliştirin de insanlığa faydaniz olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 09:46
03

Eser - Gayet güzel olmuş artık şu cubbeye sariga dil uzatana kadar biraz beyninizi geliştirin de. İnsanlığa faydaniz olsun bari

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 09:46
02

Eser - Niye tepki çeksin gayet güzel olmuş genel konuşmayın lütfen artık şu sariga cubbeye takana kadar biraz beyninizi geliştirin de

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 09:46
01

gazi mustafa kemal'in atatürk askeriyiz - biri osmanlımı demiş osmanlıyı gördük son osmanlı padişahı vahtettin vardı ülkemizi ingiliz işgal kuvvetlerine teslim ederek bir ingiliz zırhlı donanması ile ülkeden kaçtı hangi osmanlı bunlar artıkçı bunlar BÜYÜK BAŞ KOMUTAN EBEDİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK NOKTA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 09:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler