Taşeronda o çalışanlar kadroya giremeyecek!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Kamu İktisadi Teşebbüslerinde çalışan taşeron personelin kadroya dahil edilmesinin son derece yanlış olacağını belirtti

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TRT Haber'de taşerona kadroda Kamu İktisadi Teşebbüslerinde çalışanlar dahil edilecek mi sorusunu cevapladı. Şimşek, KİT'lerin taşerona kadroya dahil edilmesi son derece yanlış olur dedi.

İşte Şimşek'in KİT'lerle ilgili taşeron açıklaması;

"BAZI HİZMETLER KALİTELİ BİR ŞEKİLDE VERİLMELİ"

KİT'lerin kadroya dahil edilmesi son derece yanlış olur. Örneğin Türkiye Petrolleri ne işe yarar, petrol çıkartır, kimle rekabet ediyor Shell ile rekabet ediyor, ulusulararası şirketlerle, katı kuralların olmadığı, esnek oluduğu şirketlerle rekabet ediyor. Nasıl rekabet edecek?

Olay sadece maliyet meselesi değil, olay bazı hizmetlerin kaliteli bir şekilde ve süreklilik arz edecek şekilde yerine getirilmesidir. Biliyoruz ki, kamu da performans düşük. Özel sektör çok daha hızlı ve verimli bir şekilde iş yapıyor, dolayısıyla sadece maliyet perspektifiyle bakmamak lazım.

12 Ara 2017 - 09:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

PTT - REKABETTEN BAHSEDİLERKEN HATIRLARMAK İSTEDİM . PTT DE DİGER HİÇ BİR ŞİRKETİN TAŞIMADIGI,DAGITMADIGI ADLİ POSTALAR YANİ TEBLİGATLAR DAGITMIYOR . SADECE PTT DAGITIYOR. REKABET ANLAMINDA SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ. REKABET YOK . DOLAYISIYLA SİZİN SÖYLEMİNİZE GÖRE PTT NİN KADROYA ALINMASI SON DERECE NORMALDİR SAYIN BAKANIM . KADRO HAKKIMIZ DIR AYRIM YAPMAYIN . TAŞERONA KADRO DENİLDİ . BİZDE BU SÖZÜN TUTLMASINI İSTİYORUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 09:10


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler