Taşerona bir ödeme daha

Yüksek Hakem Kurulu tarafından karara bağlanan toplu iş sözleşmesinin ücret, mali ve sosyal haklara ilişkin hükümlerine göre; bayramlardan önce kadroya geçirilen taşeron işçilere müjde geldi

Yüksek Hakem Kurulu tarafından karara bağlanan toplu iş sözleşmesinin ücret, mali ve sosyal haklara ilişkin hükümlerine göre; bayramlardan önce kadroya geçirilen taşeron işçilerin öğrenim gören çocukları için öğrenim (eğitim) yardımı veriliyor. Bu uygulama sözleşmenin geçerlilik tarih olan 31 Ekim 2020 tarihine kadar sürecek.

140 LİRAYA KADAR

Buna göre; işveren, işçinin öğrenimdeki her çocuğu için belge ibraz etmek şartı ile yılda bir kez Eylül ayında ödenmek üzere; İlkokul için 100 lira, ortaokullar için 110 lira, lise ve dengi okullar için 120 lira, yüksekokullar ve üniversite için 140 lira tutarında öğrenim yardımı yapıyor.

18 Haz 2018 - 08:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Acayip bir kazanım olmuş da olmasına,bizim taşeronların yenen haklarının yanında esamesi okunmuyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 08:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler