Tarhan’dan “Olmayan metroya durak” tepkisi!

Gebze’nin birçok noktasına metro varmış gibi dikilen durak tabelaları yerlerini almış durumda ancak henüz ortada metro yok. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, duruma tepki gösterdi, “Vatandaşı kandırmanın en acı şeklini yaşıyoruz” dedi

Tarhan’dan “Olmayan metroya durak” tepkisi!
Tarhan’dan “Olmayan metroya durak” tepkisi!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Tıpkı 30 Mart 2014 yerel seçim sürecinde daha projesi dahi netleşmeden, ihalesi yapılmadan İzmit Anıtpark’a yerleştirilen tramvay lokomotifi gibi 24 Haziran seçimleri öncesi de Gebze’ye inşasına dahi başlanmayan metronun durak tabelalarının yerleştirilmesi sosyal medyada geyik konusu olmuştu. CHPKocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze’deki bu durumu aldatmaca olarak niteleyerek “Maalesef vatandaşı kandırmanın en acı şeklini yaşıyoruz. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir olay görülmemiştir. Tabelasını koymuşlar ancak metro yok. Çalışması dahi başlamamış ancak seçim vaatlerinde metro yaptık diyebilmek için böyle bir yol izlemek bu vatandaşın aklıyla alay etmektir. Gebze-Darıca arasında uzanacak 15.6 kilometrelik metro hattı için 4 firma Gebze Metrosu yapımı için teklif vermişti. İhale 2 milyar 488 milyon 489 bin TL verildi henüz bir çivi dahi çakılmayan metro projesinde belirli noktalara sanki metro varmış gibi tabela dikilmiş. Vatandaşa hizmet anlayışını bu kadar ayaklar altına almak kimsenin haddi değildir” dedi.

04 Haz 2018 - 15:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Salih - Anca böyle boş işlerle uğraşırsın. Kaç yıldır meclistesin ne yaptın sen onları anlat. Ama seçim zamanı İzmit'e gelip ucuz siyasetle seçmen kandırmayı biliyorsunuz . Anca havanı alırsın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 15:24
04

Akpliyiz.com.tr - Reklam yapmak yasak değil ya..Belediye metro çalışmasına başlamış,duraklar (istasyon) buralarda olacak diyor...Hazımsız,her şeye muhalif Cehape kafası da içindeki nefreti kusuyor,hepsi bu...Anca gidersiniz,iktidar yüzü göremezsiniz.Kendinizi kandırın bari 25 haziran sabahı uyanırsınız tatlı rüyadan....Deeeh.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 15:24
03

küfür serbest mi - yorumları onaylayan arkadaş bakıyorum da muhalefet olsun taştan olsun mantığıyla yorum yayınlar olmuşsun. bu bugün ki ikinci ya da üçüncü küfürlü yorum okuyuşum.
he diyorsan biz de özgürlük var isteyen istediğine küfür eder bende bunu yayınlarım o zaman sıkıntı yok
karakterinizi koymuş olursunuz ortaya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 15:24
02

zeren78 - Adamlar aya 4 şeritli yola inanıyor, buna mı inanmayacak..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 15:24
01

Vatandaş - NAMIK KEMAL NE DEMİŞ HAYELLE YAŞAYANIN Ö.... KOYAYIM DEMİŞ DOĞRUDA SÖYLEMİŞ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 15:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler