Su sayacı bile takamayan belediye; Kocaeli..!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki su sayaçlarını dahi kendi takamıyor. Belediyeye bağlı İSU bu iş için bile ihaleye çıkıyor, su sayaçlarının montaj edilmesini istiyor. Konuyla ilgili son ihale 18 Nisan’da

Su sayacı bile  takamayan  belediye;  Kocaeli..!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren İSU, kentin su ve kanalizasyon işlerini yürütmekle görevli. Ancak İSU kağıt üzerinde bir şirket gibi davranıyor. Su arıtma tesislerine kadar ‘taşeron işletmeci’lerle işini yürüten İSU, su sayaçları için ihaleye çıkma kararı aldı. İSU 18 Nisan Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştireceği ihale ile toplam 113 bin 260 adet sayaç alacak. Söz konusu sayaçları satı alacak olan İSU bu sayaçların montaj işini dahi ihaleyi kazanan firmaya devredecek. Su sayacı montaj edemeyen su ve kanalizasyon şirketimiz, bu işi para ödeyerek yaptıracak.

İhaleyi kazanan firma 3 yıl garanti süresi olan sayaçları İSU Kartepe Şube Müdürlüğü Ambarı’na teslim edecek. Söz konusu sayaçlarla ilgili 10 yıl boyunca parça tedariki de sözleşme de yer alacak. Teklif edilecek sayaçların üzerinde “İSU” yazısı ve amblemi de bulunacak.

08 Nis 2019 - 14:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandsş - Ne kadar saçma bir haber olmuş Elbette daha ucuza mal edecekse vatandaşın parası çöpe gitmeyecekse hizmet alımı yöntemine gidebilir Bence siz tarafsızlığını birbirinden gözden geçirin haber sitesi olarak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 14:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler