Spreyle uyutup soymuşlar!

Spreyle uyutup soymuşlar!

Gebze polisinin yaptığı ortak operasyon sonucu araba ev hırsızlığı yaptığı belirlenen 5 kişi İstanbul’da yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre,  T.Ş, M.Ş, F.T, H.K ve E.E  isimli kişiler Gebze, Darıca ve İstanbul’un bazı bölgelerinde bazı binalara girerek uyku spreyi ile ev sahiplerini uyutup hırsızlık yaptılar. Zanlılar, evde bulunan bilgisayar, cep telefonu ile birlikte ev sahiplerinin araçlarının anahtarlarını da aldılar.  4 adet lüks aracı çalan  5 kişi daha sonra ortadan kayboldu.    Evlerinde hırsızlık olayına maruz kalan vatandaşların polis merkezine giderek yaptıkları şikayetin ardından polis çalışmalarına başladı.  Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu hırsızlık olaylarının zanlıları olan 5 kişi İstanbul Sancaktepe’de evlerinde yakalandılar.  Gebze’ye getirilen şahıslar polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliye ye sevk edildi. Bu sırada Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen hırsızlık mağduru vatandaşlar zanlılara tepki gösterdi.  Polis olayı fazla büyümeden önlerken, zanlılar Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

05 Ağu 2014 - 16:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler