Solo Türk ‘Ün Kocaeli gösterisi iptal edildi!

Solo Türk Kocaeli’de gösteri yapamayacak. İzmit’in Kurtuluşu bu kez bu kez bu gösterilerden mahrum kalacak. Genel Kurmay gösterilerin iptal edildiğini açıkladı. İddialara göre ise gerekçe Muharrem İnce’nin Solo Türk’ü ziyareti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Perşembe günü Cerrahpaşa'da öğrencilerle bir araya geldi. İnce, Cumhurbaşkanı olması halinde TBMM'ye gelecek olan ilk kanun teklifinin Cerrahpaşa'nın birleştirilmesi olacağını söyledi. İnce'ni bu ziyareti sonrasında ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı, YÖK’ün talimatıyla Rektörlük tarafından görevden alındı.

Ancak İnce'ye karşı yapılan bu tutumun sadece bu görevden almayla sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Muharrem İnce, 19 Mayıs günü Solo Türk ekibini ziyaret etti. Ziyarette İnce ile birlikte fotoğraf da çekildi.

Ancak ertesi gün Genelkurmay Başkanlığı devreye girdi. Ve Solo Türk'ün gösteri uçuşlarını bilinmeyen bir nedenle iptal etti. Muharrem İnce yaptığı açıklamalarda seçildiği takdirde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı görevden alacağını söylemişti.

İşte bu ziyaretin hemen ertesi günü Solo Türk'ün uçuşlarının iptal edilmesi dikkat çekti. Ertesi sabah Kokpit sitesinde çıkan haberde ise şu ifadelere yer veriliyordu:

"Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi ekibi SoloTürk’ün Sinop, Tekirdağ, Bodrum, Kocaeli’nde yapmayı planladığı gösteri uçuşları Genel Kurmay Başkanlığı tarafından görülen lüzum üzerine iptal edildi.

İşte iptal edilen uçuşlar ve takvimi:

20 Mayıs/Sinop

2 Haziran/Tekirdağ

23 Haziran/Bodrum

28 Haziran/Kocaeli"

YARKADAŞ: BUNUN ADI KORKUDUR

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da Solo Türk'ün gösteri uçuşlarının iptal edilmesine Twitter hesabından yaptığı "AKP, sadece Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Sn. Duran'ı değil, 19 Mayıs günü İnce'yle birlikte Samsun Havalimanı'nda gösteri uçuşundan dönerken karşılaştığımız Türk Yıldızları'nı da cezalandırdı. Pilotların yapacağı diğer gösteri uçuşları da iptal edildi. İşte bunun adı korkudur." açıklamasıyla tepki gösterdi.

Kaynak: Gerçek Gündem

25 May 2018 - 09:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

bülent yıldız - bir cumhurbaşkanı adayı solotürk,ü ziyaret etti diye gösterileri iptal etmek,silahlı kuvvetlerin tepesine kimlerin sayesinde geldiğini hepimizin bildiği,o makama hiç layık olmayan birinin acizliğidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 09:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler