Şok iddia: İzmit’te AKP’li grup işçi servisine saldırdı

İzmit’te, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olduğu iddia edilen vinçle AKP bayrağı asılırken yaşanan ufak kaza sonrası, kaza tutanağı için fotoğraf çeken işçilere, iddialara göre AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları üyesi bir grup, ana avrat küfürler ederek bir kişiyi yumrukladı

Şok iddia: İzmit’te AKP’li grup işçi servisine saldırdı
Şok iddia: İzmit’te AKP’li grup işçi servisine saldırdı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğu iddia edilen vinçle AKP bayrağı asılırken meydana gelen ufak çaplı kaza sonrası, kaza tutanağı tutmak için olay yerini fotoğraflayan eski meslektaşımız Anıl Taylan Erben, AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları’ndan olduğu ileri sürülen bir grubun sözlü ve yumruklu saldırısına uğradığını dile getirdi. Erben, “2 dakika daha dursaydık, bizi linç edeceklerdi” dedi.

Kentimizde uzun yıllar gazetecilik yaptıktan sonra bir fabrikada işe başlayan bir çocuk babası Anıl Taylan Erben ile iş arkadaşları, iddialara göre AKP’li bir grubun saldırısına uğradı. Olayı gazetemize aktaran Erben, şunları kaydetti: “Her zaman olduğu gibi Yeşilova’dan fabrikanın servisine bindik. Servis otobüsü İzmit Turan Güneş Caddesi Kireç Ocakları mevkiinde bulunan spor kulübünün önünden geçerken o sıra bayrak asmakta olan vincin sepetini fark etmedi. Herhangi bir önlem alınmadığından ve sepetin yer seviyesine yakın olmasından kaynaklı, otobüsün üstü, sepete sürttü. Sepet sallanınca hemen araçtan indik. Sonuçta o sepetin içinde bir can vardı, panik yaptık, korktuk. Neyse ki kimseye bir şey olmamıştı. Servis şoförü benden kaza tutanağı tutmak için olay yerini fotoğraflamamı istedi. Ben de fotoğrafladım, derken bir grup üzerime doğru koştu, ‘Biz AK Partiliyiz, kimse fotoğraf çekemez, hepinizin anasını avradını, o çocukları…’ gibi ağza alınmayacak küfürler savurarak bir yumruk salladı. Kendimi çektim, yumruk omuzuma geldi. Bağrışma sesleri artınca mahalleden insanlar evlerinden inmeye başladı. Olayın yaşandığı saat 22.40 sıralarıydı. Hemen araca bindik ve oradan hızla uzaklaştık. 2 dakika daha beklesek linç edilecektik. Kazaya karışan servisimizin şoförü, ben fotoğraf çekerken sormuş, 41 FN 988 plakalı AKP bayrağı asan vinçin kime ait olduğunu, Büyükşehir Belediyesine ait olduğu söylenmiş. Bizim kaza tutanağı için çektiğimiz fotoğrafı muhtemelen o vinçi görüntülemek amacıyla çektiğimiz düşünüp üzerimize saldırdılar. Gözleri dönmüş gibiydi. İnsani bir refleksle indik, siyasi bir fark gözetmeksizin ama gördüğümüz muamele bu oldu. Öğrendiğimiz kadarı ile olay AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı’na da bildirilmiş ancak kimse bizi aramadı, bir özür dilemedi.”

22 Haz 2018 - 09:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

izmit - cahili cahil getirdi ben getirmedim bu cahillere ders olur ne diyem durum bu adalet olmaz kım yargılıcak yargılansada beraaat olur ....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:53
03

Anti akepe - İzmitli olarak utandim bu haberden dolayi. Bu kadar sirazeniz kaymis yuh.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:53
02

Musa Kanık - 25 Haziran sonrasında bu gücü kullanamadığınızda da böyle delikanlı olun emi? Size söz veriyoruz siyaset arenasından temizleneceksiniz. Gerçi siz kim güçlü olursa onun yanında olacaksınız!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:53
01

Merih - Alıştık artık bu akpli şiddet taraftarlarına ,ne desen boş bunlara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler