Simitçiden çocuklara yönelik cinsel istismara tepki

Derince’de, sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan simitçi Erkan Ayhan, bu kez de çocuklara yönelik cinsel istismara tepki gösterdi

Simitçiden çocuklara yönelik cinsel istismara tepki
Simitçiden çocuklara yönelik cinsel istismara tepki
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Derince'de simit satarak geçimini sağlayan Erkan Ayhan, daha önce birçok kez günlük kazancını yardım kuruluşlarına bağışlarken, bu kez ise çocuklara yönelik cinsel istismara tepki gösterdi. Erkan Ayhan, 'Daha kaç çocuk be reis' ve 'Çocuklara cinsel istismara idam' yazan tişört giyerek simit sattı. Tişörtü ile mesaj vermeye çalıştığını söyleyen Erkan Ayhan, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve milletvekillerimizden en kısa zamanda gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Benim amacım sadece farkındalık yaratmak, milletimizi sağduyuya çağırmak istiyorum. Referandum yapılacaksa idam için yapılsın istiyorum meclisimizde" dedi.

20 Şub 2018 - 16:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Ersoy Kandemir - Yüreği büyük onurlu adam çok doğru söylersin,Derince’deki DEVLETİM diye bağırmayı bilen takiyyeci zat,bu konuda bölgene dikkat et,maddeye bağımlılığa da daha fazla dikkat et,simitçi kardeşi de bi zahmet bir tebrik et bence!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 16:43
03

Devletini seven - İdam edecek te kanun urgan palı.üst düzeyden herhangi birine kötü bir şey olsa bir gün de çıkar idam.Baş komutan çıkın dışarı ölün diyorsa ölmek için çıkıyorsa Allah için koruçaksın ezilen vatandaşını...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 16:43
02

Cemal - Avrupa birliğine giricez diye şu çektiğimiz sıkıntıya bak. Çoçuğa istismar var , idam edemiyoruz. Kadın cinayetlerinin haddi hesabı yok, idam edemiyoruz, bi gayri haksız adam öldürmek var idam edemiyoruz. Kadına tecavuz var idam edemiyoruz. Peki ne yapıyoruz . Vergi veriyoruz, ölene kadar ömür boyu hapiste, hücrede yediriyoruz, içiriyoruz. Hem bizim , hem ölenlerin kemikleri sızlamıyor mu??
Ha neden Avrupa birliğine giricez ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 16:43
01

İzmitli - Sen istediğin kadar anlat konuş gez REİS denilen adam istediğini alır yapar istemediğini almaz yenimi bu olaylar oluyor yıllardır şimdiye kadar nerdeydi gazteceyi salmam dedi bak bi günde saldı adam elini kolunu sallayarak Almanyaya gitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 16:43


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler