Sibel Gönül il başkanı mı olacak..?

AKP Kocaeli eski milletvekili Azize Sibel Gönül 2 yıldır ortalarda yoktu, bir süredir yeniden sahalarda. Gönül’ün AKP İl Başkan Adayı olmak için Ankara’da yoğun bir mesai harcadığı konuşuluyor

2015 yılının sonuna kadar AKP içerisinde oldukça güçlü olan Azize Sibel Gönül 2 senedir ortalarda yoktu. Partisinin etkinliklerine bile katılmayan Gönül, kısa süre önce yeniden oraya çıktı. Kimi programlara, kongrelere katılan Gönül, bilindiği gibi 2001 yılında AKP Kocaeli İl Kadın Kolları’nın kurucu başkanı idi. Daha sonra il yöneticisi oldu, milletvekili seçildi, son olarak Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na kadar yükseldi.

2015 yılında milletvekili adayı yapılmayan, partiden adı bıçak gibi kesilen Azize Sibel Gönül’le ilgili bugünlerde çok büyük bir iddia kamuoyunda dillendiriliyor. Parti kulislerini alt üst eden bu iddiaya göre Azize Sibel Gönül AKP ana kademe il başkanlığı için kolları sıvamış. Ankara’dan, saraydan talimat aldığı öne sürülen Gönül’ün bir süredir yeniden sahaya inmesinin arkasında bu sebep yatıyormuş. Şemsettin Ceyhan’ın yeniden il başkanı yapılmayacağı da gelen kulis bilgileri arasında… AKP il kongresinde birkaç ay var. Gelecek günler neler getirecek hep birlikte göreceğiz.

Sibel Gönül’ün üstlendiği görevler şöyle;

YIL: 2001

AKP İl Kurucu İl Kadın Kolları Başkanlığı

YIL 2003

AKP Kocaeli İl yönetiminde İl Sekreteri

YIL: 2007

AKP Kocaeli Milletvekili

YIL: 2008

AKP MYK ve MKYK üyesi

YIL: 2011

AKP Kocaeli milletvekili

YIL: 2011

TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı

YIL: EKİM 2004

AKP Kadın Kolları Genel Başkanı

YIL: 22 Eylül 2015

AKP Kadın Kolları Genel Başkanlığından alındı.

19 Oca 2018 - 16:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

REYHAN - KİBAR ALÇAKGÖNÜLLÜ ÇALIŞKAN İZMİT BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:37
05

SEVGİ - BAŞARILI BİR SİYASETÇİYDİ. BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YAKIŞACAK BAYAN ADAY OLARAK DESTEKLİYORUZ. BAŞARILARI DEVAMINI DİLİYORUZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:37
04

yusuf Turk - Misyonuna vede vizyonuna guvendigimiz bir hanim efendi icin Meslegine uygun Buyuksehir cuk oturur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:37
03

Ak Gezgin - ha ha ha kaç paralık haber bu... saraydanmış... Ceyhan il başkanı gösterilmeyebilir ama Azize hanımı yönetim kuruluna bile almazlar...o defterler çoktan kapandı. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:37
02

Cemil - Aman be kardeşim memlekete ne vermiş 16 senedir anca kurtulduk otursun evinde kadıncağız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:37
01

oktay - Buyuksehir Belediye baskani olarak gormek istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler