Sezonu erken açtı buz gibi suda yüzdü!

İYİ Parti’nin tanınan isimlerinden Münür Arslan, deniz sezonunu çok erken açtı. Kandıra Bağırganlı’da kayalık alandan suya giren Arslan, “Hava İYİ, su buz gibi…” notuyla o anları sosyal medyada paylaştı

Sezonu erken açtı buz gibi suda yüzdü!
Haber albümü için resme tıklayın

İlimizde bir kesim tarafından sevilip sayılan, İYİ Parti’de siyaset yapan Münür Arslan, deniz sezonunu erken açtı. Havalar her ne kadar ısınmaya başlasa da deniz buz gibi ancak Arslan, buna aldırış etmedi; Kandıra Bağırganlı’da kayalık alandan denize girdi. Arslan, arkadaşlarınca kayda alınan o anları; “Karadeniz’de sezonu erken açtık, hava İYİ, su buz gibi…” notunu üzerine düşerek paylaştı. Videoda İYİ Parti’nin logosu olan güneş işareti de yer aldı.

İŞTE O ANLAR

24 Nis 2018 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler