Sevgilisi başını omzuna koydu diye dayak yedi!

Kocaeli’de iki üniversite öğrencisinin, biri diğerinin omzuna başını yasladığı için saldırıya uğradığı iddia edildi

Kocaeli’de iki üniversite öğrencisinin, biri diğerinin omzuna başını yasladığı için belediye otobüsünde saldırıya uğradığı iddia edildi. İddiaya göre öğrencilere, “Benim çoluk çocuğum var, kendinizi düzeltin” diyerek saldıran kişi öğrencileri ölümle tehdit ederken, araçtakiler ve şoför şiddete seyirci kaldı.

Kocaeli’deki bir belediye otobüsünde biri diğerinin omuzuna başını koyduğu için iki üniversite öğrencisinin saldırıya uğradığı iddia edildi. Özgür Kocaeli’den Ahmet Serimer’in haberine göre olay 8 Aralık'ta meydana geldi. İddiaya göre otobüste şunlar yaşandı: Kocaeli Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Yağız Berke Birtane başını kız arkadaşı 19 yaşındaki Rozerin Aykul'a koydu. Oturdukları koltuğun iki sıra gerisinde gelen bir kişi, Rozerin Aykul’un başına yumruk atıp “Benim çoluk çocuğum var. Kendinizi düzeltin” dedikten sonra bu kez Yağız Berke Birtane'ye kafa attı, gözlüğünü kırdı. Öğrencilerin bu sırada giysileri de yırtıldı. Saldırganın eşi de kavgaya karışıp Rozerin Aykul'a vurdu.

“OTOBÜSÜ DURDUR, BUNLARI İNDİR”

Bu arada şahsın, otobüs şoförüne seslenip “Aracı durdur. Şunları öldüreceğim” dediği, eşinden bıçak istediği önü sürüldü. Şoför, aracı Yeşilova Muhtarlığı önünde indirdi, yoluna devam etti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Öğrenciler polisi ararken, şikayetçi oldular, 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası öğrenciler, hastaneye gidip darp raporu aldı, ardından Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Rozerin Aykul, otobüsün güvenlik kamerası kayıtlarını talep ettiklerini söyledi, “Gün boyu ders çalıştık, yorgunduk Arkadaşım, başını omzuma koydu. Ne olduğunu anlamadan saldırıya uğradık. Şoförün ve diğer yolcuların, bize saldırıyı film izler gibi izlemesi bizi daha çok üzdü”

Kaynak: Hürriyet

16 Ara 2017 - 10:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

13

Nasıl - Işın aslı neymiş peki??? Mis mis mis mis ne imiş mis????? Yazında aydınlanalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
12

selim - Hem suçlu, hemde güçlüler.
Tek taraflı dinlerek ve karşı tarafa mikrofon uzatmadan işin aslı anlaşılamaz. Siz doğrudan tek taraftan dinlerek astınız. Halbuki , işin aslı sizin haber gibi değilmiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
11

..... - Yahyakaptana bir gelin bakın turbanlı öğrenciler caminin arkasındaki parkta erkeklerin kucağına oturup öpüşüyor mu öpüşmüyor mu? Resimlerini çekip verecem gazetelere bu yobazlara ibret olsun diye.....O şöföründe işten atmaları lazım.....Kocaeli yobazlar kenti zaten artık....bunlar iktiadara göre açılır kapanır....birisi denk gelse keşke de bak noluyor? Bu nedir kardeşim yobazlar....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
10

ZEREN78 - Ülkede mal çok olunca biz daha çok saman ithal ederiz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
09

Dr ersoy gülsüm Kandemir - Bastonunu alan pili ve savcı bu olayda kadına şiddet var,ben şikayetçiyim öğrencilere bu davranışta bulunandan,daha size dönemedi yoğunluktan en kısa zamanda yanınızdayım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
08

Vatandaş - Toplu taşıma araçlarında, kafelerde,parklarda görüyoruz. Gençler utanmadan halkın içinde öpüşmeler,yılışık yılışık hareketler, normalde kılar başını erkeğin omuzuna yada dizine başını koyar şimdi görüyoruz birçok yerde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
07

Ahmet - Yobaz dolu memleket. Bizi hiç şaşırtmıyor bu cahil beyinsiz yobazlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
06

Selim - Oradaklerde suç ulan Birtanenizde yumruğu geçirmedinix mi o yobaza.. Ah ulan denk gelme ki..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
05

Ayşe - O gençleri döven elleriniz kırılsın...cezanizı en yakin zamanda alırsınız inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
04

Toplum - Bu toplum ilkel toplumlara dönmüş maalesef artık nasıl düzelir bilmem. Ezilen mağdur olanın yanında değil, güçlü ve haksız olanın yanında yeterki kaba ya da maddi gücü olsun. Ahlak deseniz o da belden aşağı algınan bir sey. Karşındakinin hakkı hukukuna saygı, doğaya saygı, çalmama vb insanca hareket etme, insanca düşünme bunlarda ahlaktır. Böyle durumlarda müdehale edip engel olmamak durumu normalleştirmek demektir. Engel olmayanlar da döven kadar sorumludur durumdan yazık ki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
03

yiğit can - haberi okuyunca "yok artık yalan haberdir" dedim kendi kendime. tamam etrafımız bir sürü psikopat, sapık ve bir cümle yaratık dolu da... bu kadar da değildir diye. izahatı yok çünkü bunun. bu olay gerçek ise ki kamera kayıtları vardır. onları durakta indiren otobüs şoförü dahil karı koca cezalandırılmalı hatta bu karı kocanın çoçukları var ise sosyal hizmetler çocukları bunlardan almalı zira ne yetişdirecekleri aleni olarak belli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
02

Hasan gözler. - Yakında Normal milletin canına yetecek sokakta böyle yobazları avlamaya başlayacak demedi demeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47
01

dila55 - yumruk atmak nedir ya!! madem rahatsız oldun gençleri adam gibi uyar b u çocuklar sahipsizmi ki dövüyorsunuz diğer yolcular ve şoför neden bön bön baktınız acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 10:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler