SEPAŞ’tan vatandaşa fatura uyarısı!

Sepaş: 'Faturanızı yetkili noktalardan ödeyin!' Sepaş Enerji, müşterilerini yetkili olmayan fatura ödeme merkezlerinden yaptıkları ödemelerin güvence altında olmadığı konusunda uyarıda bulundu

SEPAŞ vatandaşları faturalar konusunda uyardı

SEPAŞ vatandaşları fatura konusunda uyardı. SEPAŞ’tan yapılan açıklamada, “müşterilerin faturalarını yetkili olmayan ödeme merkezlerinden yapmamaları gerektiği belirtildi.

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli’nde 1,7 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, müşterilerini ödemelerini Yetkili Faturamatik Hizmet noktaları, Türkiye genelindeki tüm PTT şubeleri, E-Devlet aracılığıyla, faturalarda belirtilen anlaşmalı bankalara otomatik ödeme talimatı vererek ya da internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirmeleri konusunda uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bu noktalardan yapılan ödemeler ek bir ücret ödemeden gerçekleştirildiği gibi Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurumu'nun (BDDK) yasalara dayanarak yaptığı düzenlemeler çerçevesinde banka altyapı ve güvencesiyle Sepaş Enerji sistemlerine anında yansıyor” açıklamalarına yer verildi. “Diğer kanallardan yapılan ödemeler ise Sepaş Enerji’nin güvencesi altında bulunmuyor” açıklamasında bulunan Sepaş Enerji’den yapılan açıklamada, “Yetkisiz ödeme noktaları tarafından tahsil edilen ödemeler Sepaş Enerji’nin doğrudan sistemine iletilmediği gibi Sepaş Enerji’nin garantisi altında da bulunmuyor. Bu sebeple Sepaş Enerji, müşterilerini faturalarını anlaşmalı bankalar, E-Devlet, PTT şubeleri ve yetkili Faturamatik Ödeme Noktalarında ödemeye özen göstermesi konusunda uyarıyor” ifadeleri kullanıldı.

26 Mar 2019 - 13:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler