Şenol Ergüney görevi devraldı

Kocaeli İl Sağlık Müdürü olarak atanan Op.Dr. Şenol Ergüney görevi Uzm.Dr. Mürsel Durmaz'dan devraldı

694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatı değiştirilerek yeni görev tanımları belirlendi. Taşra teşkilatlarında Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterlikleri ve Halk Sağlığı Müdürlükleri kapatılarak İl Sağlık Müdürlükleri altında tek çatıda toplandı. Bu kapsamda KHB Genel Sekreteri Op.Dr. Şenol Ergüney Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Uzm.Dr. Mürsel Durmaz'dan devraldı.

Yaklaşık 5 yıl boyunca Kocaeli İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Uzm.Dr. Mürsel Durmaz devir teslim töreninde makamların emanet olduğunu ve görevini gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek Op.Dr. Şenol Ergüney'e yeni görevi için başarı temennilerinde bulundu.

Göreve yeni atanan Op.Dr. Şenol Ergüney ise Sağlıkta dönüşüm süreci ile önemli bir noktaya gelen sağlık hizmetlerinin bundan sonra da ilimizde artarak devam etmesi için çalışmak üzere görevi devraldıklarını ifade ederek, Uzm.Dr. Mürsel Durmaz'a şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

22 Kas 2017 - 14:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Devletimizin yetkilileri zaman zaman yanılıp sizleri atasalarda birgün gerçekler ortaya çıkar,o gün ikinizinde sizin gibi düşünenlerinde yüzünde gülücüklerin solduğu gün olacaktır.Devlet adamı gibi davranmanız,bizans oyunları çevirenlere müsade etmemeniz ve engellemeniz,seyirci kalmamanız dileğiyle Allah bu millete sabırlar versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 14:14


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler